Virvista

0

Podjetje VIRVISTA je podjetje za visoke tehnologije, rešitve in storitve, ki vam v “VR Centru” predstavlja hi-tech zabaviščne atrakcije:

SIMULATOR U2 Mirage

Najbolj vznemirljiva atrakcija v VR Centru je 2-sedežni simulator virtualnih avantur s fantastično gibljivo platformo, ki perfekcionira natančnost sinhronizacije z dogajanjem na velikem 36″ ekranu z MPEG II digitalnim video standardom, ki ga spremlja dinamično 3D ozvočenje.

Izbor ene od šestih najboljših VR simulacij z različno tematiko, pa zadovolji še tako zahtevnega obiskovalca:

Time Gate to Egypt: je potovanje skozi mistično okolje starega Egipta, ki vas popelje globoko v notranjost piramide. Se boste drznili soočiti s hudobno Sfingo!?

VR Time Machine: VR časovni Stroj vas popelje skozi čas od nastanka vesolja in nastanka življenja na planetu Zemlja. Videli boste kako so izumrli dinozavri in prve korake človeka na Luni.

Grand Prix Raceway: za tiste, ki ne morejo brez dirkalnih avtomobilov in imajo jeklene živce. Vendar ta dirka prekaša vašo domišljijo.

Volcano Mine Ride: ste se kdaj spraševali kako izgleda notranjost vulkana? Priložnost da to izveste, je sedaj tu in z njo izziv, da se z vrtoglavo hitrostjo popeljete nad žarečo lavo.

Astro Canyon: pripravite se na avanturo roller coasterja v izvenzemeljskem zabaviščnem parku, v zvezdnem kanjonu. Astro Coaster Canyon je bodočnost zabave in vaš je sedež v prvi vrsti.

Glacier Run: vas mika dih jemajoča adrenalinska dirka po ledeniku. Pripnite si varnostne pasove in uživajte.

Ko enkrat doživite simulacijo VR potovanja v fantastičnem U2 Mirage, boste komaj čakali, da bi poizkusili še vse ostale računalniško simulirane avanture. To je tako resnično!

Dolžina VR potovanja je približno 4 minute.

VR (Virtual Reality) VORTEK

Virtualna Realnost je računalniška tehnologija in z računalniško grafiko generiran 3D prostor. Igralni sistem torej predstavlja neke vrste “vrata”, ki omogočajo da igralec vstopi v “Cyberspace”, kar je softwersko ustvarjeno digitalno okolje in aktivno sodeluje v igri v realnem času.

VR VORTEK je vrhunski VR (Virtual Reality) interaktivni igralni sistem s poreklom iz Silicijeve Doline, ki izpolnjuje vse najsodobnejše trende in zahteve kot so:

Nuditi čim večji realizem;

Zagotoviti čim večjo stopnjo “stapljanja” z dogajanjem; igralec ima dejansko občutek, da je v sami igri;

Superiorna VGA grafika z resolucijo 640 x 480 in širokim kotom vidljivosti;

Popolna gibljivost igralca v VR svetu: 3 realne in 3 simulirane osi /6 DOF/;

OPIS IGRE: HEAVY GEAR II (TEžKA OPREMA II)

Elitna planetarna udarna enota je pod tvojo komando.

Ti vodiš svoj vojaški stroj za sovražnimi linijami, ter s tajnimi vdori in poizvedovalnimi akcijami kljubuješ smrtnim nevarnostim, da obraniš neodvisnost svojega ogroženega sveta.

Samo tvoj elitni specialni udarni vod ima v tej bitki možnosti.

VR sistem nudi funkcije: Top lestvico 10-ih najboljših rezultatov;

Oba VR sistema sta med seboj povezana in dva igralca se lahko med seboj pomerita v borbi iz oči v oči, v LINKED igri.

Izbor izkušenosti igralca in okolja igre:

Trije nivoji izkušenosti: ZAčETNI, SREDNJI, VRHUNSKI

SOLO igra:

LEAVE A REPLY