spet nesreča na naši šoli

0

Poslano: 10 Junij 2008 08:21 PM

Vpisan 2007-09-11

tole se je zgodl na naši šoli….. cel hodnik je bil od krvi, vse okol pošpricn, skreti pobruhani, itd. če vs zanima si preberte

osnovni šoli se je zgodila nenavadna nesreča. Deček, ki ga je strah zaprtih prostorov, je razbil šipo na povezovalnem hodniku in pri tem huje ranil dve deklici.

Klavstrofobični učenec je razbil steklo na … osnovni šoli in pri tem ranil dve učenki.

Šolarji Osnovne šole Savo Kladnik Sevnica so razširili novico, da je razbito steklo v šoli poškodovalo deklici, ki so ju morali odpeljati v bolnišnico. Da gre za splet nesrečnih okoliščin, potrjuje ravnateljica največje … šole …, dogodek pa so potrdili tudi na Policijski upravi Krško.

Splet nesrečnih okoliščin

…, ki nam jo je uspelo dobiti po nekajurnem klicanju, je potrdila, da se je na šoli zgodila nesreča, ki jo pripisuje spletu nesrečnih okoliščin. Učenec, ki ima težave z zaprtimi oziroma zaklenjenimi prostori, je razbil šipo na hodniku. Drobci stekla so padli na učence, pri tem pa sta bili dve deklici ranjeni. Ena je bila prepeljana v celjsko bolnišnico, kjer so ugotovili poškodbe pod ustnico, drugo je drobec stekla zadel v oko in je bila prepeljana v ljubljansko bolnišnico, kjer so jo že operirali, pojasnjuje ravnateljica, ki upa na čimboljši razplet dogodkov.

Policijski zapisnik

Na Policijski upravi Krško so bili o dogodku obveščeni nekaj po 11. uri. V zapisnik so zapisali, da je učitelj zaklenil hodnik, ki povezuje telovadnico s šolo, kar naj bi bilo povsem običajno. Kot pravijo na policiji, pa učitelj očitno ni opazil, da je na hodniku ostal deček. (Ravnateljica pravi, da ni bil sam, ampak so bili tam tudi drugi otroci.) Ker se ta boji zaprtih prostorov, naj bi v stiski oziroma paniki udaril po steklenih vratih. Ta so se razbila, drobci pa so odleteli na učence, pri čemer sta bili ranjeni dve deklici. Na policiji so primer obravnavali kot nesrečni dogodek.

Za vse so krivi avtomati

Naključni šolarji, ki smo jih povprašali po dogodku, so bili nadvse zgovorni. Pojasnili so nam skrivnost zaklenjenega hodnika, ki povezuje šolo s športno dvorano, v kateri dopoldne poteka pouk telesne vzgoje. Pred dvorano sta namreč nameščena dva avtomata za pijačo in hrano. Kot pravijo šolarji, je ravnateljica nasprotovala namestitvi avtomatov, do katerih imajo dostop šolarji. Zavzema se namreč za zdravo prehrano, za katero poskrbijo v šolski kuhinji, medtem ko naj bi bila avtomata namenjena zlasti obiskovalcem športnih prireditev. Zato med odmori zaklenejo vrata, ki skozi hodnik vodijo do avtomatov. Včasih vrat ne zaklene učitelj, ampak da ključ kar enemu od učencev, je bil zgovoren eden od osnovnošolcev. In potem včasih kdo nalašč zaklene koga na hodnik, da ne more ven, je dodal. V omenjenem primeru naj bi vrata zaklenil učitelj.

Klavstrofobični sedmošolec

… je menda najprej poskušal preplezati steno, a mu šolarji, ki so bili na zunanji strani stavbe, tega niso dovolili in so se mu posmehovali, pravijo priče. Zato ga je zgrabila panika in je s plastenko, ki jo je kupil v avtomatu, udaril po šipi; ta se je razletela na kosce in zletela po sošolcih. Na tleh je bila mlaka krvi in meni je šlo na bruhanje, pravi šolar, ki je videl dogodek.

……… blo je ful ogabn

LEAVE A REPLY