Odkrij tančico Boginji v sebi (program za ženske)

0

V programu ODKRIJ TANČŚICO BOGINJI V SEBI se ti bodo predstavile Boginje …

Zelena Tara je budističŤna in hindujska boginja, ki se te dotakne z mavričŤno svetlobo.

NaučŤi se sodelovati z boginjo Zeleno Taro, ko potrebuješ zdravljenje, spodbudo in jasne misli. Ko se potrebuješ energetsko očŤistiti ali okrepiti svoje energetsko in fizičŤno telo. Pomaga ti prebuditi tvojo notranjo močŤ. Boginja ti pomaga spodbuditi napredek in ti pomaga oblikovati jasno namero za življenje.

Afrodita je grška boginja ženskosti, lepote in ljubezni. Njena bližina te spodbuja, da raziskuješ svojo ženstvnost, odpiraš svoje srce in prepoznaš lastno lepoto.

Pomaga vsem ženskam pri prepoznavanju ženske v sebi, pri prebujanju strasti in občŤutenju osebne lepote. Pomaga ti oblikovati izpolnjujočŤe partnerske odnose in te podpre, ko čŤistiš bolečŤine, ki so v bolečŤih odnosih nastale. Spodbuja igrivost in izzivalnost v tebi. Pomaga povezati moškega in žensko v pravi ljubezni.

Yemanya je afriško-brazilska Boginja, s svojo turkizno modro svetlobo uresničŤuje tvoje želje.

Sodeluj z boginjo Yemanyo, ko si želiš, da se tvoje želje uresničŤijo. Pomaga k hitremu in jasnemu uresničŤevanju želja. Sodeluj s njo, ko se želiš očŤistiti dvomov in skrbi. Pomagala ti bo pri jasnem videnju priložnosti in sporostitivi.

Lakšmi je hindujska Boginja obilja, ki se te dotakne z zlatorumeno sončŤno svetlobo. Spodbuja bogastvo v tvojem življenju, spodbuja občŤutek vrednosti in denarno obilje tako kot tudi notranje obilje srečŤe in zadovoljstva.

Lakšmi ti pomaga pri prebuditvi bogastva (notranjega in zunanjega). Spodbuja čŤiste misli in te odpira k videnju novih priložnosti in idejo. Povabi jo k sebi, ko želiš stopiti na pot osebnega obilja in uspeha v življenju.

Kali je Hindujska boginja. Je izjemno močŤna boginja, ki k tebi pride z navdihom. čŚisti pripetosti na staro in na nizke energije (misli, čŤustva in občŤutja). Prinaša ti zagona za osebne projekte in velike prehode naprej v tvojem življenju.

Kali spodbuja zaključŤke in nove začŤetke. Je boginja prehoda. Pomaga ti zapustiti staro in pogumno stopiti na pot k novemu. Pomaga ti prejeti doseg želenega. Prebuja tvoja tvoje osebne potenciale in te usmerja v prave priložnosti zate. Spodbuja odpuščŤanje.

Pele je havajska boginja vulkanov. Njena energija spodbuja strast življenja in obilje v dosežkih, uspehu in občŤutjih srečŤe.

Povabi jo k sebi, ko želiš prebuditi strast v svojem življenju na vseh področŤjih. Je vodnica rodovitnosti in plodnosti. Prebuja notranjo močŤ, zadovoljstvo in pogum.

Kuan Jin je vzhodnjaška Boginja, ki te s svojo rožnato mareličŤno svetlobo ovije v plačŤ topline, sočŤutja in ljubezni. V tvojem življenju prebuja mir, sproščŤenost in zaupanje. Pomaga ti mirno nadaljevati življenje.

Povabi jo v svoje življenje, ko si želiš nežnega prehoda. Pomaga ti sodelovati z ljudmi – povezuje v srčŤnem sodelovanju.

S teboj bodo Boginje delile svoje modrosti in ti predajale izzive. Pomagale ti bodo do prebuditve ženske energije v tebi, uresničŤitve tvojih želja, okrepitve tvojih odnosov. Predajale ti bodo nasvete, kako živeti strastno in v svojem namenu, kako ustvariti obilje v svojem življenju. Delile bodo modrosti za telo in dušo.

Darilo Boginj tebi …

LEAVE A REPLY